True Legends | Amsterdam-startupjobs.nl
Moongro

Deze vacature is verstreken

True Legends

Werken bij True Legends

True Legends
Branche

Telecom / IT

Medewerkers NL
50

Wie zijn wij

True Legends is een detacheerder van IT talent. Zowel young professionals als professionals begeleiden wij in hun carrière naar IT Legendes. Wij rekruteren toptalenten met een HBO of universitaire achtergrond. De studierichting is voor ons niet bepalend, competenties daarentegen wel! Als laatste is affiniteit met IT belangrijk om de talenten op te leiden tot echte IT helden.

Door het rekruteren, opleiden en detacheren van het beste IT talent bouwen wij een club van Legends. Legends zijn energieke en extreem gemotiveerde IT talenten die er alles aan doen om zichzelf en haar opdrachtgevers tot grote hoogte te laten stijgen. Op het snijvlak van business en IT zijn Legends echte entrepreneurs die voor de toonaangevende opdrachtgevers aan de meest uitdagende opdrachten werken. Onze op maat opleiding en intensieve persoonlijke ontwikkeling en begeleiding maken onze medewerkers uniek in hun ‘soort’. Heldhaftig, nieuwsgierig, leergierig, ondernemend en vakbekwaam.

“Wij geloven dat er in het leven maar één echte legende is en dat ben jij zelf”. Het leven is een oerwoud van afslagen, links, rechts, jouw opleiding, het werk, jouw relaties, het zijn allemaal kleine stapjes die bouwen aan jou als legende. En nu nog meer dan ooit kun je als individu alles worden wat je maar kunt bedenken. Met de juiste instelling, het juiste netwerk en de juiste middelen, kun je legendarische dingen doen. Dat is waar we bij True Legends continu mee bezig zijn; het helpen vormgeven van jouw eigen legende. True Legends.

Als trainee bij True Legends bieden wij je een traineeship van maximaal 24 maanden aan. Dit traineeship kent een vliegende start daar onze befaamde bootcamp.

Een intensief en hoog gekwalificeerd traject van 3 weken, waarin je gezamenlijk bikkelt tot afronding. Dit traject bestaat enerzijds uit een IT specialisme – wat we op voorhand samen bepalen – en anderzijds uit diepgaande persoonlijke ontwikkeling en bijbehorende coaching. IT specialist zijn bestaat tenslotte uit meer dan alleen vakkennis. Na deze bootcamp ga je aan de slag bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers en maak je een verdiepingsslag op jouw IT specialisme met als doel dat je je ontwikkelt als professional en als mens. Tijdens deze inzet bij de opdrachtgever word je continu on the job getraind en gecoacht vanuit True Legends door onze talentmanagers.

Wie wij zoeken

Jij bent in het bezit van een Bachelor of Master degree. Studierichting is voor een Legend niet van belang, maar de affiniteit met IT en de wil om in dit dynamische veld jezelf te ontwikkelen wel!
Om in aanmerking te komen voor een plek in de bootcamp ben je leergierig en bereid je te ontwikkelen op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Jij ziet reizen binnen (en buiten) Nederland en het werken voor verschillende opdrachtgevers als een uitdaging.
Als je bij ons de bootcamp start ben je bereid om alles te geven. Je bent gemotiveerd om te starten met een uitdagend en intensief fulltime opleidingstraject van 3 weken. Daarna ben je direct inzetbaar voor een van onze klanten. In de periode dat je aan de slag gaat bij onze klanten zal jij je blijven ontwikkelen in de richting die jij kiest!

Kennismaken en solliciteren bij True Legends

Wij organiseren Inhousedagen waarbij jij kennis kunt maken met True Legends en het traineeship dat wij bieden.
Heb jij interesse meld je dan nu direct aan en je start direct jouw eigen legende? Meer informatie kun je vinden op http://werkenbijtruelegends.nl/.