Sales Channel | Amsterdam-startupjobs.nl
Moongro

Deze vacature is verstreken

Werken bij Sales Channel

Sales Channel

Wie zijn wij

Wat doet Sales Channel precies?

“Wij zorgen ervoor dat leveranciers bij u een offerte komen uitbrengen.”

Wij doen dit door bij u een afspraak te maken voor de leveranciers die bij ons zijn aangesloten. Wij verkopen geen producten maar maken alleen de afspraken voor leveranciers die bij ons zijn aangesloten (meer info). Om het maar even te ontleden:

 • Er is een leverancier
 • Er is een klant
 • Er is Sales Channel

(dit zijn de bedrijven die bij ons zijn aangesloten)

(dit zijn de bedrijven die wij contacteren)

(wij zijn de bemiddelaar)

De leveranciers zijn bij ons aangesloten omdat wij afspraken maken van hoge kwaliteit, daar zijn wij namelijk de beste in. Onze partners (leveranciers) verkopen hardware (laptops, desktops of printers), facilitaire diensten (schoonmaakdiensten of energie) of telecom diensten/ producten.

De klant wordt door Sales Channel gebeld met de vraag wanneer er contracten aflopen en waar de verbeterpunten moeten liggen als men nieuwe producten gaat aanschaffen. Ook vragen wij hoe het bedrijfs- en gebruiksprofiel er uit ziet en hoe het personeelsbestand is opgebouwd. Zo kunnen wij een goed beeld schetsen van de klant.

Sales Channel maakt dan een afspraak bij deze klant om de partner langs te sturen zodat deze een offerte uit kan brengen. De afspraak wordt tot in de puntjes opgemaakt voor de partners, zodat deze volledig op de hoogte zijn van het bedrijf (de klant) dat interesse heeft in de producten die zij te bieden hebben.

Wat doet Sales Channel precies?

“Wij zorgen ervoor dat leveranciers bij u een offerte komen uitbrengen.”

Wij doen dit door bij u een afspraak te maken voor de leveranciers die bij ons zijn aangesloten. Wij verkopen geen producten maar maken alleen de afspraken voor leveranciers die bij ons zijn aangesloten (meer info). Om het maar even te ontleden:

 • Er is een leverancier
 • Er is een klant
 • Er is Sales Channel
(dit zijn de bedrijven die bij ons zijn aangesloten)
(dit zijn de bedrijven die wij contacteren)
(wij zijn de bemiddelaar)

De leveranciers zijn bij ons aangesloten omdat wij afspraken maken van hoge kwaliteit, daar zijn wij namelijk de beste in. Onze partners (leveranciers) verkopen hardware (laptops, desktops of printers), facilitaire diensten(schoonmaakdiensten of energie) of telecom diensten/ producten.

De klant wordt door Sales Channel gebeld met de vraag wanneer er contracten aflopen en waar de verbeterpunten moeten liggen als men nieuwe producten gaat aanschaffen. Ook vragen wij hoe het bedrijfs- en gebruiksprofiel er uit ziet en hoe het personeelsbestand is opgebouwd. Zo kunnen wij een goed beeld schetsen van de klant.

Sales Channel maakt dan een afspraak bij deze klant om de partner langs te sturen zodat deze een offerte uit kan brengen. De afspraak wordt tot in de puntjes opgemaakt voor de partners, zodat deze volledig op de hoogte zijn van het bedrijf (de klant) dat interesse heeft in de producten die zij te bieden hebben.

Wie wij zoeken

Werken bij Sales Channel
Bij Sales Channel is er continue vraag naar nieuwe medewerkers. Mede door de constante groei die wij weten te realiseren ontstaan er aan de lopende band werkplekken, wellicht ook voor jou. Wij zijn op zoek naar talent en zijn niet bang om hierin te investeren, ben jij op zoek naar een werkplek waar het voelt alsof je thuiskomt? Waar je op de vrijdagmiddag gezellig met de collega’s kunt borrelen? Wij bieden je een jonge energieke omgeving met veel kansen om te leren en te groeien. Klinkt dat als de perfecte kans voor jou? Neem contact met ons op en kom gezellig langs.

Wie zoeken we?

 • Finance manager
 • Junior New Business Specialist
 • Junior New Business Specialist (Franstalig)
 • Junior/medior Data- analyst/verrijker
 • Stagevacature: New Business Specialist
 • Stagevacature: Online marketing bij Sales Channel
 • Stagevacature: Sales Support