Pritle | Amsterdam-startupjobs.nl
Moongro

Deze vacature is verstreken

Pritle

Werken bij Pritle

Pritle
Hoofdkantoor Holland
Amsterdam

Wie zijn wij

Over Pritle

Pritle is een moderne online vermogensbeheerder die u graag helpt meer uit uw geld te halen. Beleggen bij Pritle is al mogelijk vanaf €10 en tot wel 70% meer kostenefficiënt dan vele banken en traditionele vermogensbeheerders.

U kunt eenvoudig een financieel doel instellen en uw vermogen op de voet volgen. Uw beleggingsrisico wordt geleidelijk afgebouwd naarmate u dichterbij het einddoel komt en iedere euro blijft dagelijks opvraagbaar.

Met Pritle kunt u nu doelgericht meer uit uw geld halen door wereldwijd te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Voor bijvoorbeeld een wereldreis, de kinderen, of eerder stoppen met werken. Wij stellen per doel een groeipad voor u vast. Wanneer u afwijkt van uw groeipad krijgt u automatisch bericht met wat ervoor nodig is om weer op uw groeipad te komen.

Hoe wij beleggen? Lage kosten en spreiding verbeteren de mate van voorspelbaarheid van uw rendement. Daarom belegt Pritle wereldwijd hoofdzakelijk in zeer kostenefficiënte indexfondsen. Uw beleggingsrisico wordt automatisch stapsgewijs gereduceerd naarmate een financieel doel nadert. Voordat u begint visualiseren wij een verwacht rendement per financieel doel.

Met uw persoonlijke dashboard houdt u altijd de controle en iedere euro blijft dagelijks opvraagbaar.

Wie wij zoeken

Werken bij Pritle
Bij Pritle zijn we gepassioneerd over ons vak. Wij helpen mensen meer uit hun geld te halen en zijn altijd op zoek naar mensen die onze ambities delen en net als wij geloven in gedeeld succes met onze klanten en elkaar.