Informatie over Amsterdam StartupJobs | Amsterdam-startupjobs.nl
Moongro

Informatie over Amsterdam StartupJobs

Informatie over Amsterdam StartupJobs

2 voorbeelden van Amsterdamse Startups

Otly!

Otly! werd opgericht door Lior Bornshtain en Vedran Vego, zowel veteranen in de financiële technologische industrie. Otly is in 2015 gelanceerd door WeWork Weteringschans leden dit  is een digitaal platform gedreven door twee ideeën: financiële educatie voor jongeren en het gemak voor de ouders bij het beheer van de financiën van hun kinderen.

Door Otly te gebruiken hebben wij een duidelijk beeld van de inkomsten en uitgaves. En door de app hebben mijn kinderen geleerd dat mama en papa geen bodemloze put van contant geld zijn. Verteld een klant van Otly.

 

Amsterdamse Startup Freenom

Freenom is de enige en ook de eerste gratis domeinprovider ter wereld! hun missie is om mensen online te brengen en landen te helpen met de ontwikkeling van hun digitale economie.

Door barrières te doorbreken en gratis domeinen te integreren met de meest innovatieve website- en hosting technologie, maakt Freenom het voor elk particulier of bedrijf mogelijk om makkelijk aan een domein te komen.

Voor Startups is Amsterdam de lancering voor de wereld.

" Amsterdam is een natuurlijke testbed voor Startups ", zegt Bas Beekman . "Als het hier werkt , werkt het overal. " Beekman moet het wel weten . Hij is de openbare voorsprong van StartupAmsterdam , een publiek- privaat partnerschap dat nieuwe bedrijven ondersteunt in de Nederlandse hoofdstad. Amsterdam mag dan wel klein zijn maar heeft veel te bieden.

Nederlands bedrijf Wetransfer en de 80 miljoen wat het met zich meebrengt naar de U.S markt.

WeTransfer medeoprichter Nalden breidt zich uit naar Los Angeles later dit jaar. (Credit: WeTransfer) Tech ondernemingen in de Verenigde Staten hebben ontdekt dat er meer ruimte nodig is om bestanden te mailen. Voor de Nederlandse Startup die denkt dat het is gekraakt met hun model betekend dit een grote kans.

WeTransfer kiest om zich te concentreren op het doen van de ene baan erg goed. "We zijn gewoon een heel eenvoudige file-sharing service en mensen daadwerkelijk leuk vinden ", zegt CIO Nalden.

Nederland: Een blik op 's Werelds High - Tech startkapitaal

Na Londen en Berlijn , wordt de Nederlandse Startup scene al beschouwd als een van de meest prominente in Europa.

Startup Juncture meldde 75 grote deals in 2014, voor een totaal van ongeveer $ 560.000.000 investeringen . Tien bedrijven brachten meer dan $ 9.000.000 op. In de afgelopen jaren, in het bijzonder elk kwartaal was er een groei!. De weg naar dit punt is al lang en weloverwogen Nederlandse ondernemers verdienen krediet voor wat ze in geslaagd om tot nu toe te bereiken .

 

Amsterdam Startup events

Amsterdam heeft wereldklasse evenementen zoals The Next Web Conference , Amsterdam Hoofdstad Week, opstand festival en Startup Weekend . Onze rijke evenementenkalender houdt u op de hoogte van de gebeurtenissen die u niet mag missen! In aanvulling op de internationale conferenties zijn er tal van lezingen, masterclasses , workshops en netwerkbijeenkomsten . Ben je ooit naar een bijeenkomst ‘op een boot varen’’ geweest?

Het gebeurt in Amsterdam. Al deze evenementen zijn georganiseerd door gemeente Amsterdam en door de Amsterdamse Startup gemeenschap.

Amsterdamse Startup 3D HUBS

3D Hubs werd in 2013 opgericht door de Nederlandse ontwerpers Bram en Brian. Beiden begonnen hun carrière bij Freedom Of Creation in 2009 , de pionier dat was de eerste 3D printer te gebruiken om de werkelijke end - producten te creëren. Na de overname van 3D Systems in 2011 werden zij betrokken bij het ontwerp en de lancering van hun nieuwe consumenten- platform. Fast- forward naar 2015: 3D Hubs heeft maar liefst $ 4,5 miljoen in de investeringen onder leiding van Balderton Kapitaal en breidde het team uit tot 35 personen, gelegen in New York en Amsterdam.

 

Amsterdamse Startup PeerByGO

PeerbyGO is een Startup opgericht in 2012 door Daan Weddepohl kort daarna heeft hij met zijn duurzame initiatief Peerby een gedeelde tweede plaats van de internationale Postcode Lottery Green Challenge gewonnen. De prijs werd zondagavond uitgereikt in New York als onderdeel van het Clinton Global Initiative. Deze conferentie van wereldleiders wordt jaarlijks georganiseerd door ex-president Bill Clinton met als doel praktische oplossingen voor prangende globale problemen te vinden.

Amsterdam het startkapitaal van de westkust van Europa!

Amsterdam de Startup hoofdstad van Europa! Wij vertrouwen in deze positie want als het gaat om Startups en scale- ups heeft de Nederlandse hoofdstad 3 voordelen.

Amsterdam heeft het beste testbed van het hele continent. Wat word hiermee bedoeld? ‘If it’s succeeds in Amsterdam it wil succeed everywhere in the world’. Amsterdam word vaak gezien als een wereldwijd lanceerplatform. Amsterdam heeft een aantrekkingskracht voor de beste en getalenteerde ingenieurs te lokken.

  

Pagina's